Rescaten dos banyistes que el corrent s’havia endut mar endins

Un helicòpter va supervisar el rescat dels banyistes a Sant Salvador.
16/06/2019 - 16:23h

Cinc efectius del cos de Bombers de la Generalitat van rescatar els banyistes amb èxit a la platja de Sant Salvador

Els Bombers de la Generalitat van haver de rescatar aquest dissabte dos banyistes de la platja de Sant Salvador que no podien tornar a la costa. A tres quarts de dues de la tarda van rebre l’avís i es van desplaçar un parell de dotacions terrestres.

Un grup de cinc bombers van llançar-se a l’aigua i es va dividir, tres bombers per a un dels banyistes i dos, per rescatar el segon. El primer el van poder treure amb una barca de Salvamar que també es va afegir a l’operatiu.

El segon banyista va ser rescatat amb l’ajuda d’un bidó que va servir de mitjà per completar el salvament. En aquest cas, els bombers també van acusar l’esforç físic com a conseqüència de l’estat de la mar. Els corrents que es creen en diverses zones de la costa afavoreixen algunes inèrcies de l’aigua cap endins.

Finalment es va poder completar el rescat i es va traslladar un home de 40 anys en estat lleu a l’Hospital del Vendrell. El rescat també va comptar amb la participació d’un helicòpter que va supervisar l’operatiu.

També et pot interessar

Comentaris