El casament d’un fill, dels darrers actes de l’alcalde Martí Carnicer

14/06/2019 - 14:09h

L’històric socialista vendrellenc posa fi aquest dissabte a 40 anys de política activa

L’històric alcalde socialista del Vendrell, Martí Carnicer, deixarà oficialment l’alcaldia de la capital del Baix Penedès aquest dissabte i amb aquest fet posarà punt final a una vida de política activa que va començar ja fa quatre dècades.

Un dels darrers actes de Martí Carnicer com a alcalde del Vendrell va ser molt especial i emotiu, tant per al mateix Carnicer com per als protagonistes de l’esdeveniment: el seu fill Marc i Marga Otero, a qui l’alcalde vendrellenc fins demà va casar dissabte 8 de juny.

Carnicer és pare de tres fills (Anna, de 37 anys; i els bessons Marc i Pau, de 34 anys) i dissabte va casar el Marc. “Ens va fer gràcia”, ha comentat l’encara alcalde vendrellenc, que reconeix que  “no he fet massa casaments, potser una vintena des del 2011, principalment amics, familiars i la gent que demana expressament que la casi l’alcalde”.

Tot i deixar la política activa, Martí Carnicer continuarà encara com a membre dels patronats de les fundacions Apel·les Fenosa i Pau Casals, uns càrrecs sense retribució econòmica.

Carnicer va convocar aquest dijous els mitjans de comunicació i els seus col·laboradors més propers del departaments municipals de Comunicació i Alcaldia per agrair-los la feina i relació bilateral en aquests anys i, tot seguit, va resumir que deixa l’alcaldia “amb una certa tranquil·litat, no perquè plego perquè toca, sinó perquè em sembla que he fet el que tocava en cada moment”.

Me’n vaig amb la tranquil·litat de que em sembla que he fet el que tocava en cada moment

Martí Carnicer

“En els primers anys tocava fer moltes coses, com l’encausament de la riera, i en aquest segon mandat ens hem hagut de dedicar més a endreçar la casa”, va afegir Carnicer.

Nascut al Vendrell el 8 de gener del 1951, casat i pare de tres fills i llicenciat en Ciències Econòmiques, políticament Martí Carnicer ha estat alcalde (1979-1994 i 2013-2019), diputat al Parlament (1984-2003), secretari general d’Economia (2003-2010) i diputat provincial a Tarragona 2011-2019).

També et pot interessar

Comentaris