Pacte històric a Cunit entre les dues principals forces

14/06/2019 - 11:25h

La socialista Dolors Carreras serà investida alcaldessa amb el suport d’Impulsem Cunit

Les dues principals forces polítiques al municipi de Cunit segons el resultat de les eleccions municipals del 26 de maig, PSC, amb 5 regidors, i Impulsem Cunit, amb 4 representants, han acordat un pacte de governabilitat que suposa ajoria del plenari.

Es tracta d’un acord històric al municipi, ateses les diferències que sempre hi havia hagut entre socialistes i exconvergents, actualment el PDeCAT.

Els dos grups cunitencs han fet públic el següent comunicat per explicar l’acord de govern que serà efectiu a partir de la constitució del nou ajuntament, aquest dissabte.

“Durant aquestes setmanes s’ha treballat intensament per tal de definir un acord que permeti la investidura i un govern estable durant la pròxima legislatura (2019-2023). Un acord basat en un full de ruta compartit d’obra de govern pels propers quatre anys.

La conformació d’un cartipàs municipal amb la meitat de les regidories per cadascuna de les formacions, i compartir l’alcaldia durant aquest mandat, els primers dos anys pel PSC i els darrers dos anys per Impulsem Cunit.

Un full de ruta compartit on destaquen quatre grans blocs programàtics; el Cunit de les persones, el Model de poble, un Cunit sostenible i el Cunit econòmic.

Els valors que fomenten aquest pacte són:

-Un programa compartit de govern per tal de tirar endavant els projectes estratègics pel Cunit dels propers 4 anys.

-Estabilitat: Un acord que garanteix una majoria de govern pels propers 4 anys que permeti avançar el municipi.

-Esperança: Un acord que permeti superar una divisió històrica a la política cunitenca i que encari el futur en confiança.

-Pluralisme: Un acord que representa el pluralisme polític del nostre municipi. On posem Cunit per davant de tot i de tothom”

L’alcaldessa de Cunit serà Dolors Carreras fins el 2021, quan serà rellevada pel candidat d’Impulsem Cunit, Jaume Casañas.

També et pot interessar

Comentaris