Sergi Punset ja és oficialment l’entrenador del Cafès Novell Vilafranca

D’esquerra a dreta, Adrià Cabezas, Sergi Punset i Quim Vázquez
13/06/2019 - 19:03h

Al cos tècnic l’acompanyaran Adrià Cabezas, com a preparador físic, i Quim Vázquez, com a segon

El Palau Reial de Vinseum ha acollit aquest vespre la presentació del nou cos tècnic del Club Patí Vilafranca per la propera temporada 2019-2020. El més destacat és la confirmació del que ja se sabia feia unes setmanes però encara no es podia dir públicament. Sergi Punset serà el nou entrenador del primer equip per la propera temporada. Al seu costat hi tindrà, Quim Vázquez (entrenador de la base) que farà de segon i Adrià Cabezas com a preparador físic. Són les tres novetats de l’staff tècnic que completaran els delegats Jordi i Raimon Mascaró, el mecànic i assistent Marcial González, i la fisioterapeuta Meritxell Sánchez, que continuen un any més.

El currículum esportiu de Punset és extremadament ampli. Com a jugador es va iniciar de ben petit al Sant Ramon per després passar per clubs com el Patí Vilafranca, Vilanova, Vendrell i Sitges, on va estar sis anys a l’equip sènior B amb dos ascensos de categoria.

En la seva tasca com a entrenador va iniciar-se amb equips base del CP Vilafranca fins arribar a dirigir el Segona Catalana i ser segon del primer equip. També va entrenar a la lliga francesa, en concret el Noisy le Grand, el Saint Omer i La Vendéenne amb qui la temporada 2013-2014 va guanyar la Copa francesa. També va entrenar el Candelaria de Portugal i les últimes tres temporades ha estat l’entrenador de l’Alcoi.

També et pot interessar

Comentaris