La coral “Amics del Cant” de la Múnia celebra 50 anys amb “Els Miserables”

Una imatge de quan la coral de la Múnia va celebrar el 25è aniversari
13/06/2019 - 18:41h

Una suite per a cor i banda on la coral penedesenca estarà acompanyada per la Banda Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú

Aquest diumenge a les 19h a la Societat Cultural La Munienca la coral “Amics del Cant” de la Múnia celebra el seu 50è aniversari amb un recull de cançons del musical “Els Miserables”. Una suite per a cor i banda en la qual la coral penedesenca estarà acompanyada per la Banda Mestre Montserrat de Vilanova i la Geltrú. A més a més de l’acompanyament de la banda, per poder realitzar aquesta obra, la coral ha comptat amb la col·laboració d’excantaries i de gent que està vinculada al món coral. 

50 anys donen per moltes cançons. Entre les seves actuacions destaquen el concert al Palau de la Música Catalana (1984), la interpretació del “Credo” de Vivaldi que va ser especial perquè va ser la primera obra important que van fer (1985), pel 25è aniversari van fer la “Glòria” de Vivaldi (1994), el musical “El fantasma de l’òpera” (1998) o el Carmina Burana (2013).

Per aquesta celebració han volgut fer una cosa una mica diferent del que acostumen a fer i per això han escollit el musical basat en la novel·la de Víctor Hugo. Una història que guarda certs paral·lelismes amb l’època actual que estem vivint aquí. Entrades anticipades a la carnisseria Coll, al Cronos o a l’Ajuntament de Castellví de la Marca.

També et pot interessar

Comentaris