Fèlix Plantalech i Foix Cervera mostren una visió personal de les catifes de flors

Avatar
13/06/2019 - 15:15h

Coincidint amb la festivitat de Corpus presenten fins al 22 de juny una exposició a la Capella de Sant Joan de Vilafranca

El proper dimecres, els artistes Fèlix Plantalech i Foix Cervera, presentaran la seva personal visió de les catifes de flors, en una magnífica instal·lació a la capella de Sant Joan. Coincidint amb la celebració religiosa de la festivitat de Corpus, fins al dissabte 22 de juny, la capella de Sant Joan es convertirà en una gran catifa de flors i altres elements escultòrics que els artistes Fèlix Plantalech i Foix Cervera han recreat amb el pretext i la inspiració de les antigues catifes que, durant la processó de Corpus, es podien veure en moltes poblacions.

Així, la instal·lació “Catifes de flors. Una mirada contemporània a quatre mans” evocarà aquesta tradició que a Vilafranca fa molts anys que es va perdre i que d’alguna manera els artistes volen recuperar tot evocant l’esperit de comunió amb la natura, creant un espai d’art natural, mandales efímers fets amb pètals, llavors i altres elements de tots colors.

També et pot interessar

Comentaris