Joan Montserrat, de VIT, no prendrà possessió de l’acta com a regidor a Torrelavit

12/06/2019 - 18:45h

El cap de llista de Veïns Independents de Torrelavit (VIT) ha anunciat que renuncia per motius personals. El partit va aconseguir dos representants al consistori a les municipals

Joan Montserrat, cap de llista de Veïns Independents per Torrelavit (VIT) ha anunciat que no assumirà el càrrec de regidor per motius personals. La formació va obtenir dos representants al consistori en les passades eleccions del 26 de maig, un menys que el 2015. Montserrat ja ha presentat la renúncia davant la Junta Electoral.

Teresa Mateu, la segona regidora que VIT havia de tenir a l’Ajuntament, serà ara la portaveu del grup, i l’acompanyarà al consistori Aida Alcaide, que anava de número 3 a la llista.

Ara cal esperar a veure si VIT serà al govern torrelavitenc, o no. Joan Montserrat ha confirmat que la formació manté obertes converses amb Junts per Torrelavit i amb Esquerra Republicana per intentar formar govern.

Junts per Torrelavit, liderats per l’actual alcalde, Ramon Riera, va obtenir 4 regidors les passades eleccions, un menys dels que li van atorgar la majoria absoluta als comicis del 2015. ERC per la seva banda en va aconseguir tres. Això fa que totes les possibilitats estiguin obertes.

Comentaris