+Bellvei i PSC reediten el pacte de govern a Bellvei

Avatar
12/06/2019 - 16:52h

Gerard Colet serà el nou alcalde i la socialista Núria Güell, la primera tinent d’alcalde

L’agrupació d’electors +Bellvei i el PSC de Bellvei han firmat aquest dimecres un pacte de govern per conformar una majoria estable durant el mandat 2019-2023 a l’ajuntament d’aquest municipi.

Durant els propers 4 anys, Gerard Colet de +Bellvei (amb 4 regidors) presidirà l’alcaldia i Núria Güell del PSC (3 regidors) serà la primera tinent d’alcalde. A l’oposició quedaran els grups d’Activem Bellvei Junts (3 regidors) i de Ciutadans Bellvei (1 regidor).

És un acord positiu per al poble, per a l’estabilitat política de Bellvei; i el pacte reparteix feines importants entre els regidors, tant del PSC com de +Bellvei

Gerard Colet

Gerard Colet considera que “és un acord positiu per al poble, per a l’estabilitat política de Bellvei”. Del pacte destaca que “reparteix feines importants entre els regidors, tant del PSC com de +Bellvei”. “Ens queda una gran feina per endavant però, entre els dos grups i tots els membres que formaren l’equip de govern, pensem que farem una gran tasca”, afegeix qui dissabte es convertirà en el nou alcalde de Bellvei, en substitució de Fèlix Sans, l’anterior candidat de +Bellvei.

De la seva banda, Núria Güell recorda que “la intenció del PSC des del primer moment era arribar a pactar amb +Bellvei. No havíem contemplat cap més força política”. També reconeix que li hauria agradat que s’haguessin repartit l’alcaldia dos anys ella i dos Colet. “Però parlant i mirant tot el que aportarà a l’Ajuntament tot aquest equip de govern, creiem que el pacte és molt bo”, assegura Güell.

La intenció del PSC des del primer moment era arribar a pactar amb +Bellvei. No havíem contemplat cap més força política

Núria Güell

L’Agrupació +Bellvei i el PSC de Bellvei ja han arribat a pactes de govern els últims dos mandats. El primer, per arribar a sumar la majoria, amb els 5 regidors de +Bellvei i la regidora del PSC. I aquest últim mandat van repetir el mateix pacte i +Bellvei va sumar la regidora del PSC malgrat que ja comptava amb els 6 regidors amb què arribaven a la majoria absoluta.

PUBLICITAT

Les negociacions per formar govern, entre l’agrupació +Bellvei, PSC Bellvei i Activem Bellvei Junts han acabat el cap de setmana passat. Segons Gerard Colet, “han estat complicades” perquè primer l’agrupació d’electors +Bellvei “es va plantejar un pacte més plural”, però finalment “no es va poder dur a terme” i va acabar pactant amb el PSC.

Segons que ha explicat el mateix Colet, el regidor que formarà el grup de Ciutadans a Bellvei, Enrique Chicano, va decidir des d’un primer moment quedar-se a l’oposició i no participar a les negociacions.

Llegeix el pacte de govern signat a l’Ajuntament de Bellvei clicant aquí.

Comentaris