Malgrat la pluja i el descens de visitants, satisfacció per les Fires de Maig

A la fotografia, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort, amb la comissió de Fires
Xavi Gonzàlez
11/06/2019 - 15:08h

L’edició del 2019 ha tingut 38.241 visitants que han valorat les Fires en un 8,1 sobre 10

Aquest matí el regidor de Promoció Econòmica en funcions de l’Ajuntament de Vilafranca, Joan Manel Montfort, acompanyat de la comissió de fires ha fet balanç de l’edició d’enguany de les Fires de Maig celebrades a mitjans del mes passat.

Els visitants a les Fires d’enguany han estat un total de 38.241 persones, prop de deu mil menys que l’edició de l’any passat. Montfort argumentava el descens degut principalment a la pluja caiguda tant el divendres com el diumenge de fires.

PUBLICITAT

Però si alguna cosa destacava el regidor era la valoració que en feien tant els expositors, en total aquest any han estat 125, com també els visitants. En una enquesta a 400 visitants aquests valoraven les Fires en un 8,1 sobre 10 punts possibles i els expositors ho feien amb un 7,7.

De les dades més importants que s’han extret es comprova com el 85% del públic assistent ho fa assíduament els darrers anys i que el 99% tenen la intenció de tornar l’any vinent. En aquest sentit i per la banda dels expositors un 80% s’han expressat en tornar a repetir el 2020.

Per Montfort la valoració és positiva i des dels organitzadors es mostren “satisfets” malgrat que la pluja ho va condicionar tot. Del ball de xifres també destacava els 154 cotxes venuts durant les Fires, dades similars al 2017 i inferiors al 2018. L’ampliació en 170 metres quadrats més de l’espai de Fires amb 35 expositors a l’automoció, un rècord absolut i les 15 marques a la maquinària agrícola. En aquests sentit assegurava que, a banda del Saló de l’Automòbil de Barcelona, les Fires de Maig són una referència en aquest sector.

En darrer sentit Montfort va defensar el model d’èxit de les Fires i va avançar alguns canvis per l’edició del 2020 tot i que no va precisar. Del poc que va deixar anar va dir que s’estudiarà un canvi d’horari.

També et pot interessar

Comentaris