Sant Sadurní acull el 29è Aplec de Penyes de l’Espanyol

10/06/2019 - 11:40h

Uns 900 pericos han tenyit de blanc i blau els carrers de la vila aquest diumenge, en el que ha sigut el primer acte institucional del nou entrenador, David Gallego

Sant Sadurní ha estat l’escenari escollit per celebrar aquest cap de setmana la 29a trobada de Penyes de l’Espanyol que va començar dissabte a la tarda amb la disputa de dos partits amistosos, l’Special de l’Espanyol contra el Nàstic de Tarragona i l’Espanyol femení davant el conjunt local.

Diumenge, per la seva banda, va ser el torn per a la rebuda dels gairebé 900 pericos vinguts d’arreu de Catalunya, que van engalanar els carrers de la vila de blanc i blau.

Una cita que va començar a primera hora del matí, amb l’esmorzar de benvinguda. Seguidament, i a ritme de batucada, els aficionats blanc i blaus es van desplaçar fins a la plaça de l’Ajuntament on, després de la recepció institucional on es van intercanviar records entre el consistori sadurninenc, la Federació de penyes i el Club, es va dur a terme el pregó, enguany a càrrec de Rafa Marañón, un dels màxims exponents del club.

L’estrena de David Gallego

La sorpresa va arribar, minuts després quan, en el seu primer acte institucional, el nou entrenador de l’equip, David Gallego, va dedicar unes paraules als seguidors.

En acabar el pregó, els participants a la trobada es van dividir per visitar diferents caves del municipi i, finalment, aplegar-se al gran celler de Codorniu pel dinar de germanor.

També et pot interessar

Comentaris