ERC de Vilafranca insisteix en la necessitat “d’un govern republicà”

ERC de Vilafranca apunta que continua treballant per fer un govern republicà
Judit Benages
10/06/2019 - 09:39h

El partit vilafranquí ha enviat un nou comunicat on apunta que segueix negociant amb Junts per Vilafranca per un possible pacte de govern

ERC de Vilafranca ha tornat a posar-se en contacte amb els mitjans de comunicació per fer públic un comunicat on, apunten, volen deixar clar que segueixen negociant “per fer realitat l’acord de govern que les urnes van donar més recolzament: un govern 100% republicà”. El comunicat diu així:  

Esquerra Republicana segueix determinada a fer una majoria de govern amb Junts per Vilafranca, així hi hem establert una negociació sincera i exclusiva.

Des d’Esquerra Republicana considerem que el govern 100% republicà no només és possible sinó que és urgent i necessari per donar un nou impuls a la ciutat.

Estem treballant per fer possible arribar a un acord global per tancar un programa de govern on la majoria de la societat vilafranquina s’hi senti representada.

Remarquem que les forces republicanes tenim una amplia majoria al ple i que la ciutadania va votar massivament per elles el passat 26 de maig. I per tant, s’imposa la necessitat de donar per acabat el pacte entre JXC amb el PSC

També et pot interessar

Comentaris