La societat El Centre de Llorenç del Penedès, d’estrena

07/06/2019 - 12:43h

Aquest dissabte es fa el primer acte públic al nou equipament

Aquest dissabte, a les 19.30h, es farà el primer acte públic al nou edifici de la històrica entitat El Centre, de Llorenç del Penedès. Serà amb motiu del concert del 50è aniversari de la coral infantil Rossinyols, que ha programat una sèrie d’activitats durant el cap de setmana per commemorar l’efemèride.

Per tant, el concert no l’organitza El Centre, però la circumstància fa que sigui el primer acte que, efectivament, servirà per obrir portes de la nova seu social de l’entitat. La inauguració oficial de l’edifici construït entre el carrer Ponent, número 20, on hi ha l’accés principal a peu, i Abat Escarré, 19, per a l’accés amb vehicle; es farà molt probablement durant la tardor d’aquest any 2019.

Trasllat emotiu

El primer pas abans de l’estrena del nou edifici d’El Centre va ser el trasllat de mobiliari, decorats, vestits, prestatges i cadires, entre d’altres materials, que es va fer durant el cap de setmana passat, des de la seu centenària de la societat llorencenca, fins a l’edifici que obrirà portes aquest dissabte.

Hi van intervenir una cinquantena de persones i al final es va fer un brindis al bar-cafè vell. L’acte no va estar exempt d’una certa emotivititat, atès el que significa el canvi de seu per una entitat que actualment compta amb uns 250 socis i que presideix Josep Maria Vinyes.

El nou equipament

El nou edifici d’El Centre va començar a construir-se ja fa uns anys, en dues fases, i la darrera va endegar-se ja el 2016. Amb un pressupost al voltant dels 900.000 euros, aquest dissabte obrirà portes l’espai de la nau central del nou equipament, la qual inclou un cafè i una sala d’exposicions per una banda i la sala gran per a teatre i altres events, per una altra.

De moment, no es podrà accedir als espais que s’habilitaran al primer pis de l’edifici i que hauran de ser destinats a despatxos, arxiu i locals per a diverses seccions de la mateixa societat llorencenca.

També et pot interessar

Comentaris