Cares conegudes per encarar la recta final del Festival Eva

06/06/2019 - 19:20h

Marc Parrot, acompanyat d’Eva Armisén, o Roger Mas són alguns dels artistes que actuaran a l’En Veu Alta aquest cap de setmana

El festival Eva Penedès encara aquest cap de setmana la seva recta amb cares conegudes per al gran públic. El polifacètic Marc Parrot és un dels artistes que actuarà els darrers dies de l’En Veu Alta, amb una proposta conjunta amb la il·lustradora Eva Armisén destinada al públic familiar.

Parrot i la creadora del portal Catorze Cultura Viva seran a Torrelavit aquest divendres a la tarda amb l’espectacle ‘Tinc un paper’, una proposta que mostrarà la importància de treballar en equip. L’obra es podrà veure a partir de les 7 de la tarda al Terrat de la Biblioteca Terra Baixa.

I tal com Jordina Biosca, alma mater del festival, ja va advertir en la presentació de l’Eva, ‘Tinc un paper’ repetirà diumenge perquè “els bons espectacles es poden veure tantes vegades com es vulgui. En cada una d’elles descobreixes coses diferents”, reconeixia l’artista penedesenca. La proposta de Marc Parrot i Eva Armisén es podrà veure a dos quarts de 7 del vespre al Centre d’Interpretació de l’Aigua de Torrelavit.

I l’altre pes pesant de la cultura catalana que ha repetit projecte a l’Eva és el cantautor Roger Mas, que avui a la tarda (19 h) serà al Vendrell, al Jardí de la Fundació Apel·les Fenosa, i diumenge actuarà a la capella de l’Índex a Sant Sadurní.

La recta final del festival inclourà activitats tradicionals dins la proposta com l’Eva354, que acosta la lectura a diversos indrets del territori, o la col·laboració amb el Cine Club Vilafranca, que enguany proposa la projecció del film ‘la noia sense mans’. El programa complet de l’Eva es pot consultar al web enveualta.com.

També et pot interessar

Comentaris