El Cafès Novell Vilafranca presenta les dues primeres noves cares

06/06/2019 - 18:59h

Els vilafranquins Joan Vázquez i Roger Martí han jugat aquesta temporada amb el Calafell d’OK lliga

El Cafès Novell Vilafranca no ha perdut el temps, i a les poques hores de tancar la temporada de l’OK Plata ja ha començat a presentar les cares noves de l’equip per a la propera temporada. Els dos primers es van anunciar ahir al vespre abans del “Parlem d’hoquei” i són Joan Vázquez i Roger Martí.

Joan Vázquez ha jugat aquesta temporada al Calafell a l’OK Lliga i també va jugar a la Lliga Italiana amb el Trissino, on va marxar procedent del conjunt vilafranquí. Dues temporades després de marxar, Vázquez torna a casa. L’altra incorporació també és vilafranquí. Roger Martí és un defensa que aquesta temporada també ha jugat també al Calafell i s’incorpora al projecte dels vilafranquins, que volen fer un equip amb garanties per tornar a l’OK Lliga.

La propera setmana es farà oficial la incorporació del tècnic vilafranquí Sergi Punset, que les darreres temporades ha entrenat l’equip de l’Alcoi a l’OK lliga, malgrat que aquesta temporada ha baixat a l’OK Plata.
Finalment, està previst que la darrera incorporació es presenti més endavant, es tracta del jugador gallec Adrián Candamio, procedent del Liceo B, que aquesta temporada amb 38 gols s’ha convertit en el màxim golejador de l’OK Plata.

També et pot interessar

Comentaris