La 17a edició del Mercat Medieval de Castellet arriba farcit d’activitats

El mercat medieval està pensat per a tots els públics, de petits a grans
06/06/2019 - 17:53h

Dissabte i diumenge aquest petit poble es prepara per la rebuda de 2.500 visitants

El poble de Castellet es tornarà a convertir novament per dissetè any consecutiu en un mercat Medieval. Serà aquest dissabte i diumenge en horari d’11 a 14h i de 17 a 22h i s’esperen repetir les xifres de la darrera edició quan 2.500 persones van visitar aquest poble de només cent habitants.

En total hi haurà una trentena de parades de productes artesans i, a banda, les tradicionals d’oficis i tallers perquè hi puguin participar els infants i que enguany s’han potenciat. De fet, Castellet Medieval està pensat per a un públic familiar i durant els dos dies hi haurà diverses actuacions itinerants per tot el poble així com també un carrer exclusiu amb jocs per als infants i zones d’esbarjo.

Segons ha explicat l’alcalde en funcions del municipi, Miguel Delgado, la fira és una festa del municipi i “un altaveu dels productes de casa nostra en un paratge incomparable i el que pretenem any rere any és posar-ho tot en valor”. La inauguració del mercat anirà a càrrec del delegat d’Ensenyament de la Diputació de Barcelona, Rafael Homet i de la presidenta de la Mancomunitat Penedès-Garraf, Rosa Huguet i de l’alcalde, Miguel Delgado i serà a les onze del matí a la carpa de l’escola Muntanyans que enguany presenta el projecte Coop.

L’Ajuntament tornarà a posar a disposició dels visitants un servei d’autobús gratuït des de Clariana on hi haurà habilitat un aparcament per a 200 cotxes aproximadament. El bus deixarà els usuaris just davant del restaurant Cal Barretet i el servei serà de forma continua. Així, el primer del dissabte al matí en aquest sentit es farà a les 10.45h i l’últim a les 14h. A la tarda, l’horari serà de les 16.45 a les 21.30h i el diumenge el servei s’allargarà fins les 14.30 al migdia i l’últim viatge d’anada serà a les 20.30 del diumenge. Pel que fa a la tornada de Castellet a l’aparcament de Clariana els últims serveis seran a les 15h i 22.45h, el dissabte i a les 15 i les 21.45h, el diumenge.

En paral·lel al mercat enguany es farà la 7a Mostra i Degustació de cava, vi i productes de restauració del municipi.

Comentaris