Recapten 17.000 euros per la Fundació Pasqual Maragall

06/06/2019 - 15:24h

Ho han fet Serveis Mèdics Penedès i el Rotary Club Barcelona amb la iniciativa “Litografies solidàries”

Serveis Mèdics Penedès i el Rotary Club Barcelona van fer entrega, ahir, d’un xec de 17.000€ a la Fundació Pasqual Maragall com a recaptació de la la iniciativa “litografies solidàries”.

Aquesta iniciativa conjunta consistia en la venda de 2 litografies, obres dels autors José Luis Fuentetaja i Antoni Vives Fierro, per tal de reunir fons per aquesta Fundació i col·laborar amb els projectes que porten a terme enfocats a la lluita contra l’Alzheimer.

Tant SMP com el Rotary Club han quedat molt satisfets del resultat obtingut ja que podran ajudar notablement a una de les fundacions més actives que treballa per aquesta malaltia que afecta a un gran nombre de persones. Un dels objectius d’aquesta fundació és investigar i buscar l’orígen d’aquesta malaltia i detectar-la molt abans de que els símptomes es manifestin. Tot i que els recursos són limitats, la Fundació va transmetre el seu agraïment a SMP i al Rotary Club ja que sense aquestes aportacions solidàries, l’equip humà que el conforma no podria fer la gran labor que porta a terme.

SMP vol mantenir el contacte amb aquesta Fundació per tal de seguir col·laborant conjuntament i aportar el granet de sorra en la lluita contra l’Alzheimer i tot el que això comporta. Compromesos amb aquesta causa, es seguirà treballant en noves iniciatives per a què així sigui.

També et pot interessar

Comentaris