A punt els casals d’estiu del Vendrell i Coma-ruga

Avatar
06/06/2019 - 13:27h

Les inscripcions s’iniciaran dimarts, dia 11 de juny

Les vacances d’estiu estan ja a tocar i amb elles arriba també l’oferta de casals al Vendrell per facilitar la conciliació familiar i alhora per oferir als infants i joves una altra manera d’aprendre mitjançant el lleure durant les vacances escolars. 

A la capital del Baix Penedès, les propostes estan organitzades per l’Esplai Zig-Zag i l’Associació Trèvol, en col·laboració amb la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell.

D’una banda, l’Esplai Zig Zag es fa càrrec dels Casals d’estiu que es duran a terme de l’1 de juliol al 30 d’agost a l’escola Pau Casals i que estan adreçats als nascuts de l’any 2007 al 2015 (ambdós inclosos), repartits en tres grups d’edat: Napbuff, Ganàpies i Murris. 

Les inscripcions per participar-hi es podran fer entre l’11 i el 21 de juny al Centre Cívic l’Estació. A més, enguany,  i en lloc ofereix per aquest col·lectiu unes activitats englobades en l’”Estiu jove” que es faran durant tot el mes de juliol, i que inclouran excursions, jocs, sortides al parc aquàtic, rutes en bici, circuits d’aventura, platja, etc. El proper dilluns 10 de juny es farà una reunió informativa per a les famílies. a les 19h al Centre Cívic l’Estació.

Casals a Coma-ruga

D’altra banda, l’Associació Trèvol organitza uns Casals d’estiu a Coma-ruga, en aquest cas, a l’escola Els Secallets, i uns altres a la Residència d’Avis de la Muntanyeta, dels què l’any passat ja se’n va fer una prova pilot amb molt d’èxit de funcionament. Les dues propostes estan plantejades com uns casals inclusius i hi poden participar infants amb diversitat funcional. Els casals estan oberts a nens i nenes que a partir d’enguany facin 3 anys i es desenvoluparan de l’1 de juliol al 30 d’agost.

Les inscripcions per als Casals d’Estiu de Coma-ruga i de la residència d’Avis es poden fer al Centre Cívic de Coma-ruga (av. Generalitat, s/n), a l’Associació Trèvol (Camí Reial, 13-17), a la mateixa Residència d’Avis o bé fer una preinscripció on-line a través d’aquest enllaç.

També et pot interessar

Comentaris