El grup Entrellaçats de Reus guanya el Premi Rosa Florido de creació teatral

06/06/2019 - 12:47h

El grup Les escoles de Gelida Teatre també reben un diploma a l’originalitat i qualitat del text dramàtic per l’obra “Morticràcia”

Aquest dimecres al vespre, el vestíbul del Teatre Casal acollia l’acte de lliurament de premis de la sisena edició del premi Rosa Florido de creació teatral pròpia; proclamant com a grup guanyadors, la companyia del Baix Camp ‘Entrellaçats Cia. Arts Escèniques’ per l’obra “Sense llençols” i destacant amb un diploma especial el treball dramatúrgic de l’obra ‘Morticràcia’ del grup gelidenc, Les Escoles Gelida Teatre.  

En total la convocatòria va rebre la proposta de vuit grups teatrals del nostre país, per part de les companyies i que són Magma 2011 La Serreta, de Sant Cugat del Valles; El Molí, de Moja;  El Cercle, Grup de teatre dels Marxosos, de Sant Cugat del Vallès; Les Escoles Gelida Teatre, de Gelida; La Tramoia, de Vila-Seca; Vaderetro Teatre, de Barcelona; Entrellaçats Cia. Arts Escèniques, de Reus; Companyia A pèl, de Puigdàlber.

La sisena edició del premi suposava l’inici d’una nova etapa d’aquest certamen. En els seus orígens es premiava la dramatúrgia d’obres inèdites i no representades i en aquesta nova etapa orientava el fons de valoració cap a la creació pròpia del grup, incorporava una dotació econòmica de 500€ per al guanyador i la possibilitat de representar l’obra en el marc del Festival Escena Penedès, que té lloc a mitjans de setembre al Teatre Casal de Vilafranca i que organitzen conjuntament, la GATAP i el Casal.  

També et pot interessar

Comentaris