El tren entre Sant Sadurní i Vilafranca no funcionarà durant dos dies

05/06/2019 - 17:26h

Renfe ha habilitat per dissabte i diumenge un servei alternatiu d’autobús entre la capital de l’Alt Penedès i la del cava

Durant aquest cap de setmana, els dies 8 i 9, Renfe ha programat un servei alternatiu per carretera entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca del Penedès per l’execució, per part d’Adif, d’obres incloses en el desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

Per tal d’implantar del tercer fil que permetrà adaptar la infraestructura actual a l’ample internacional, en el trajecte Sant Sadurní d’Anoia-La Granada s’han de dur a terme actuacions de consolidació de dos terraplens, de 150m i 250m de longitud respectivament.

De forma prèvia a l’execució d’aquests treballs de condicionament dels terraplens, i amb l’objectiu de garantir la circulació per una via durant la seva realització, és necessari instal·lar mesures de protecció de la plataforma ferroviària, que consisteixen en la construcció d’una pantalla de carril fixada entre les dues vies generals.

Adif està duent a terme una planificació de l’execució de les obres del Corredor Mediterrani amb la finalitat de reduir les afeccions al servei, tant de viatgers com de mercaderies. Però donada la necessitat de treballar en l’àmbit de la plataforma ferroviària, és imprescindible interrompre el trànsit de trens entre les 6h del dissabte 8 i les 6h del dilluns 10 de juny. Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe ha habilitat un servei alternatiu d’autobús entre les estacions de Sant Sadurní d’Anoia, Lavern-Subirats, La Granada i Vilafranca del Penedès.

A més, durant el període d’afectació al servei, es reforçarà el personal d’informació i atenció al client per tal de facilitar l’encaminament dels viatgers en aquest tram.

Tota la informació sobre aquesta modificació del servei es podrà consultar als webs de Rodalies, Renfe i Adif (apartat Estat de la Xarxa), al telèfon d’informació 900 41 00 41, a les Apps Rodalies de Catalunya i Adif en tu móvil, així com a les xarxes socials.


També et pot interessar

Comentaris