Pacte de govern a Banyeres del Penedès

05/06/2019 - 14:37h

Amadeu Benach (BNY) continuarà d’alcalde amb el suport dels ‘comuns’

Els partits Un Nou Banyeres (BNY) i Banyeres en Comú Verds-En Comú Guanyem (BCv-ECG) han arribat a un acord municipal per formar el govern de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès pels pròxims quatre anys.

L’alcalde en funcions, Amadeu Benach i el cap de llista de Banyeres En Comú, Marc Majem, van tancat aquest dimarts l’acord que han fet públic avui dimecres al migdia per tal de treballar conjuntament pel municipi banyerenc.

D’aquesta manera, entre els 5 regidors del BNY-Un Nou Banyeres i el regidor de Banyeres En Comú assoliran “una majoria absoluta que els permetrà treballar conjuntament pel bé del municipi de Banyeres del Penedès”, es diu en un comunicat del mateix consistori banyerenc. Aquest pacte de govern pels pròxims quatre anys donaran l’alcaldia a Amadeu Benach mentre que el regidor de Banyeres En Comú ostentarà el càrrec de primer tinent d’alcalde.

“La bona entesa d’aquests dos grups s’ha pogut veure palesa durant aquests últims quatre anys i novament es reedita l’anterior govern que tants bons resultats ha donat a la legislatura que està a punt de finalitzar”, es diu també en l’esmentat comunicat.

Amadeu Benach ha explicat que “estem molt orgullosos de poder treballar conjuntament amb el Marc Majem ja que es tracta d’una persona molt preparada i molt involucrada en temes de medi ambient, de respecte per la natura i el nostre entorn. A més, el fet de tenir un pacte de govern estable ens permetrà dur a terme moltes accions que en la passada legislatura, en estar en minoria, no vàrem poder fer.”

El pròxim dissabte 15 de juny, a les 13 hores, tindrà lloc el ple d’investidura a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris