L’actor Toni Regueiro pregonarà la festa del barri del Poble Nou

Xavi Gonzàlez
05/06/2019 - 12:21h

Un espectacle infantil, un concert i ball, sardanes i havaneres formen el gruix del cartell per aquest cap de setmana

Vilafranca enceta les festes de barri amb la del Poble Nou aquest cap de setmana. L’actor vilafranquí, Toni Regueiro, serà l’encarregat de donar el tret de sortida aquest divendres amb el pregó que farà al Parc Tívoli -espai que acollirà la major part dels actes- a partir de les 20.30h. En acabar, hi haurà un traca musical a càrrec d’Els Tres Mosqueters i JBD Sonoritzacions.

Els actes continuaran dissabte amb una matinal solidària, a càrrec de l’ONG Noupops. Una activitat on s’anima a portar una labor de casa, tot plegat amb motiu del dia internacional de teixir en públic. A la tarda, 17h, seran els infants qui tindran el protagonisme amb un espectacle d’animació infantil a càrrec del Gran Gabini Show. S’acabarà amb una xocolatada. En acabar el Casal d’Avis del Tívoli, acompanyats pel Grup de Gimnastes de l’Associació i dirigits per la professora Meri Fernández oferiran una mostra de balls. El dissabte acabarà al vespre, a les 20.30h, amb un concert de l’Orquestra Escola de Vilafranca a l’Església de la Mare de Deu de Fàtima i un ball de festa amb el Duet d’Ambient.

PUBLICITAT

El darrer dia de la festa del barri serà diumenge que comptarà, a partir de les 12 del migdia, amb una ballada de sardanes a càrrec de la vilafranquina cobla Catània i la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Vilafranca. Tot seguit, vermut popular. Els actes finalitzaran a la tarda amb una cantada d’havaneres i rom cremat a càrrec del grup Xató de Vilafranca. El rom cremat serà una gentilesa de Raimon Cuyàs.

També et pot interessar

Comentaris