Aquest divendres, nit solidària amb la Creu Roja

Pep Plaza actuarà divendres a Vilafranca
Judit Benages
05/06/2019 - 13:07h

El Rotary Club de Vilafranca celebra el seu esdeveniment més important, la Nit Solidària, que servirà per recaptar fons per una ambulància per a la Creu Roja

Aquest divendres tindrà lloc la 14a edició de la Nit Solidària organitzada pel Rotary Club de Vilafranca. La Societat La Principal El Casal serà l’escenari un any més d’aquest acte al que assistiran gairebé 400 persones.

Enguany el sopar-espectacle estarà amenitzat amb l’actuació de l’actor Pep Plaza. Com en les dues darreres edicions, la Nit Solidària ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats esportives de la comarca que han organitzat competicions i altres activitats per a sumar fons per a la causa solidària d’enguany: l’adquisició d’una ambulància de suport vital bàsic per a la Creu Roja de l’Alt Penedès.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 20.15h amb la rebuda i aperitiu al vestíbul de la Societat La Principal El Casal. Una hora més tard es donarà pas al sopar-espectacle on actuarà l’actor Pep Plaza. Durant la nit també es faran diversos sortejos i subhastes de diversos productes que empreses i entitats de la zona han donat en benefici de la Nit Solidària 2019.

Les entitats esportives del Penedès també hi han posat el seu granet de sorra. Enguany hi han participat el Pich and Putt Penedès, el Club Natació Vilafranca, el Club Patí Sant Ramon, el Club Patinatge Patixou, el Centre d’Activitat i Salut CAS, el Club Patí Vilafranca i Gimdans.

PUBLICITAT

El programa de Serveis Preventius de la Creu Roja de l’Alt Penedès és el projecte més antic que desenvolupen a la comarca. Dins d’aquest servei, s’inclou una ambulància de suport vital bàsic. Actualment la Creu Roja en disposa d’una però la seva llicència finalitza enguany i cal renovar-la. Segons ha explicat Matas, el cost d’una de nova és de 54.000 euros.
Des de la Creu Roja es mostren molt satisfets per haver estat escollits com a entitat beneficiària de la 14ª Nit Solidària.

Actualment l’entitat s’organitza en una assemblea comarcal amb tres punts de presència a la comarca: Sant Sadurní d’Anoia, Gelida i Vilafranca. A més a més, dona cobertura a 100 serveis preventius a la comarca i compta amb un equip de 300 voluntaris.

També et pot interessar

Comentaris