Tot a punt per l’Enxaneta, el millor torneig d’hoquei base del país

05/06/2019 - 10:56h

Vilafranca acollirà els propers 14, 15 i 16 de juny la 38a edició del torneig d’hoquei base l’Enxaneta

Tot és a punt per la disputa d’una nova edició del torneig d’hoquei base l’Enxaneta que es disputarà els propers 14, 15 i 16 de juny al pavelló poliesportiu municipal de Vilafranca. Sota l’organització del Club Patí Sant Ramon el torneig arriba a la 38a edició amb la mateixa filosofia de sempre, portar a la capital penedesenca els millors equips d’hoquei base del país.

A l’edició d’aquest any un total de 26 equips participants completaran un cartell de luxe amb un total de 53 partits durant els tres dies de torneig on destaquen campions estatals, catalans i provincials. Un any més el torneig comptarà amb la participació de la secció de patinatge del Sant Ramon, del partit sènior que enfrontarà el primer equip del Sant Ramon amb el FC Barcelona de Nacional Catalana i l’actuació dels Falcons de Vilafranca.

Dimarts es va fer la presentació al col·legi Sant Ramon on el director, el germà Ignasi Acedo, va destacar el fet que el torneig encara no ha tocat cim però que any a any va escalant esgraons. Va acabar desitjant que el torneig tornar a ser un èxit. De la seva banda, Lola Domene, presidenta del Comitè Català d’hoquei patins lloar el Sant Ramon com una entitat puntera en pro de l’hoquei patins. La regidora d’esports en funcions, Anna Doblas, va posar en valor les persones que treballen pel torneig de manera desinteressada i en darrer terme, el president del club, Pere Catasús, va dedicar les seves paraules a tota aquella gent que any rere any treballen perquè l’Enxaneta mantingui la condició de millor torneig de base del país.

Els equips participants d’enguany seran: Reus, Masquefa i Sant Ramon en prebenjamí iniciació; Juneda, Olot, Palau de Plegamans i els dos Sant Ramon en prebenjamí, Vila-sana, Vila-seca, Vilafranca i els dos Sant Ramon en benjamí: Caldes, Reus, Igualada i els dos Sant Ramon en aleví; Selecció de Barcelona, Barça, GEiEG i Sant Ramon en infantil i Sentmenat, Cadí, Sant Cugat i Sant Ramon en juvenils.

També et pot interessar

Comentaris