Una proposta gràfica per fer reflexionar petits i grans

Xavi Gonzàlez
04/06/2019 - 16:59h

La il·lustradora Núria Tomàs Mayolas presenta al Claustre de Sant Francesc l’exposició “Tinc un tanc de joguina”

Continuant amb la programació del cicle Paraules al Claustre i + aquest dissabte, a les 12.30h, s’inaugurarà al claustre de Sant Francesc el projecte expositiu de l’artista Núria Tomás Mayolas  que porta per títol Tinc un tanc de joguina que parteix d’un poema pacifista de l’escriptor Pere Martí i Bertran que porta el mateix títol.

L’objectiu principal d’aquesta proposta gràfica és fer reflexionar a petits i grans sobre la indústria de l’oci i el joc dels infants de temàtica bèl·lica a través de vint-i-cinc dibuixos alineats i treballats amb llapis de colors. El poema gira al voltant de l’espai del joc simbòlic, de la realitat i dels somnis; el missatge de fons que conté és positiu, ens transmet que amb petits gestos individuals i quotidians podem arribar a transformar el món per fer-lo més habitable.

PUBLICITAT

L’exposició s’emmarca dins de la celebració dels 25 anys del programa de Ràdio Vilafranca “Llegir per sentir”, que des dels seus inicis s’ha centrat en la tasca de difondre la Literatura Infantil i Juvenil (LIJ) i especialment les novetats editorials del sector d’arreu dels Països Catalans.

L’exposició romandrà oberta fins al diumenge 30 de juny en horaris de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges d’11 a 14h. i també hi participen els alumnes de 4t de Primària de l’escola Dr. Estalella i Gralles i de l’escola Vedruna Sant Elies de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris