Pluja de nominacions per al Centre Cultural de Sant Sadurní

Avatar
04/06/2019 - 11:56h

El projecte és finalista dels Premis Catalunya Construcció, i també dels Premis FAD. El veredicte del jurat dels dos guardons es coneixerà els dies 20 i 19 de juny, respectivament

El Centre Cultural de Sant Sadurní, que acull la biblioteca municipal, és un dels 22 projectes finalistes dels Premis Catalunya Construcció, que convoca el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB). Fa uns dies es va fer públic que l’edifici també és un dels candidats a guanyar un Premi FAD d’Arquitectura 2018, els més importants en l’àmbit europeu.

El nombre de candidatures presentades a l’edició 2019 dels Premis Catalunya Construcció va ser de 128. El jurat en va fer una primera selecció de 22 obres, que són les que optaran als premis.

PUBLICITAT

La Nit de la Construcció 

Els diplomes i premis es lliuraran en el transcurs de La Nit de la Construcció, la festa anual oberta a tots els professionals de la construcció i al públic en general, moment en el qual es revelarà la identitat dels guanyadors.

La trobada tindrà lloc el dia 20 de juny a l’INEFC Barcelona, a la muntanya de Montjuïc, un dels edificis més emblemàtics construïts amb motiu de l’organització dels Jocs Olímpics de Barcelona 92.

Només un dia abans, el 19 de juny, Sant Sadurní sabrà si és un dels guanyadors dels Premis FAD, els reconeixements degans en arquitectura i interiorisme europeus.

També et pot interessar

Comentaris