Els amos dels gossos, al punt de mira

La Policia Local posa en marxa una nova campanya de control de gossos a la via pública
Judit Benages
03/06/2019 - 16:49h

La Policia Local de Vilafranca inicia una campanya intensiva per evitar que els gossos vagin sense lligar o no es recullin els seus excrements

La Policia Local de Vilafranca, atenent a les demandes de la ciutadania, ha iniciat una campanya intensiva de control dels usos dels espais públics adreçada, de manera molt específica, a la presència de gossos i, sobretot, a l’incivisme per part dels seus propietaris/es.

La campanya, que es durà a terme durant tot el mes de juny, vigilarà que els gossos no vagin deslligats, que es recullin les seves deposicions i que es dilueixi amb aigua els seus orins. En el cas dels gossos considerats potencialment perillosos es controlarà, a més, que compleixin correctament amb la normativa específica. També es controlarà que els gossos vagin correctament identificats amb el xip corresponent.

El control es portarà a terme a tota la ciutat però de manera especial a les places, jardins i aquells llocs respecte dels quals la ciutadania fa arribar a la Policia Local més queixes, especialment per la presència d’excrements.

La Policia Local recorda que la sanció per no recollir les defecacions supera els 400 euros.

També et pot interessar

Comentaris