Banyeres del Penedès, seu de la XXIX Trobada Internacional Harley Davidson

Avatar
03/06/2019 - 16:26h

Se celebrarà aquest proper cap de setmana amb diversos actes

Banyeres del Penedès ja ho té tot preparat per acollir la XXIX Trobada Internacional Harley Davidson Club Catalunya, la qual tindrà lloc el proper cap de setmana, dies 7, 8 i 9 de juny.


Seran uns dies plens d’actes on tots els assistents podran gaudir de concerts durant els tres dies, discjòqueis, shows burlesques a càrrec de la Escuela Barcelona Burlesque Experience, rutes moteres, jocs, concursos, sopar de germanor, esmorzar de germanor, actuacions culturals, així com food trucks i botigues biker.

El cartell musical d’enguany està format per grups de renom com La Desbandada (rock), Rosies Rock Band (banda tribut a AC/DC), Connie & The Rockets (rock and roll, blues, rockabilly, country), Mr Hyde (versions de rock) i Babamala (versions de rock).

Tant des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès com del Harley Davidson Club Catalunya (HDCC), organitzador de la trobada anual, s’aposta per tercer any consecutiu per la promoció de la cultura popular i tradicional catalana. Enguany tornaran a actuar les entitats culturals del municipi banyerenc: l’Esbart Santa Eulàlia, els Bastoners Banyerencs i Gegants de Banyeres acompanyats dels Grallers Els Aixarts, els Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, el Drac de Banyeres i el Ball de Diables de Banyeres. També actuaran les Puces del Vendrell.


El preu de la inscripció per a tots els dies és de 20 euros i aquesta inclou l’accés al recinte durant els tres dies, la bossa de la concentració, cervesa de benvinguda, sopar de germanor del dissabte, esmorzar de germanor del diumenge, acampada lliure, accés a la piscina i alguna sorpresa més. Com a novetat aquest any per poder accedir al recinte caldrà adquirir el “passi per un dia”, aquest té un cost de 5 euros i inclou l’entrada amb una consumició (cervesa o refresc).

No obstant això, tots els veïns i veïnes de Banyeres del Penedès tindran l’accés totalment gratuït, i només cal que passin pel Centre Cívic Ernest Lluch a buscar el seu passi per accedir al recinte de la concentració durant els tres dies i, així poder gaudir de totes les activitats i actuacions musicals programades. La polsera és personal i intransferible i es pot recollir fins al pròxim dia 7 de juny.

Durant els tres dies que dura la concentració i com que es preveu una gran afluència de públic, tant l’Ajuntament de Banyeres com HDCC han previst els mitjans necessaris per a assegurar una bona convivència.

PUBLICITAT

Programa d’actes
El programa d’actes de la XXIX Reunió Internacional HDCC és el següent:

DIVENDRES 7:
12.00h Obertura de la XXIX Reunió Internacional HDCC.
17.00h Inauguració de la trobada.
18.30h Sortida ruta Barítima amb la batucada Petafort. Col·laboren: Bar Societat Nova, Bar Font, Bar Moriles i Bar El Jardí.
18.45h Actuació de l’Esbart Santa Eulàlia a la Societat Nova.
20.30h Actuació dels Bastoners Banyerencs i Gegants de Banyeres acompanyats del Grallers els Aixarts.
23.00h Concert amb My Hide.
00.30h Show Burlesque amb Escuela Barcelona Burlesque Experience.
01.00h Concert amb Connie & The Rockets.
02.30h Discjòquei.
03.30h Tancament de festa.

DISSABTE 8:
10.00h Despertar amb l’actuació dels Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch.
10.30h-11.00h Concentració de motos i sortida de la ruta comarcal (donaran el tret de sortida els trabucaires).
13.00h Arribada de la ruta motera.
18.00h Jocs.
20.45h Sopar de germanor, GRAN PAELLA.
Seguidament, entrega de premis i records.
22.45h Actuació de foc i batucada amb el Ball de Diables de Banyeres del Penedès, Drac de Banyeres, Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch i les Puces del Vendrell.
23.30h Concert amb Rosie’s Rock Band (tribut a AC/DC).
01.00h Show Burlesque amb Escuela Barcelona Burlesque Experience.
01.10h Concert amb La Desbandada.
03.00h Discjòquei.
04.00h Tancament de festa.

DIUMENGE 9:
9.30h Esmorzar Matinal (Tiquet 5€: entrepà de Frankfurt o botifarra més cervesa o refresc).
11.00h Concert amb Babamala.
14.00h Clausura de la trobada.

Llevat dels llocs on s’especifica expressament, la majoria d’actes es faran a la pista poliesportiva de Banyeres del Penedès.

A la foto, una imatge de la presentació d’aquesta trobada motera.

Comentaris