Els Pastorets guanyen la 77a Festa de la Bicicleta del Vendrell

03/06/2019 - 13:19h

El certamen va acollir aquest diumenge un miler de participants

La 77a Festa de la Bicicleta del Vendrell que s’ha celebrat aquest primer diumenge de juny, en comptes del darrer de maig com cada any per la coincidència amb les eleccions municipals, ha comptat amb la participació d’un miler participants.

I pel que fa a la seva vessant solidària, ha obtingut una recaptació de 345 euros per a la campanya “Pedalem junts per una mateixa causa” i la qual es destinava a l’Associació Afibromed, entitat que treballa per donar visibilitat a la fibromiàlgia i ajudar les persones afectades per aquesta malaltia.

Com a novetat, a part d’anar en bicicleta, enguany també s’hi va poder participar amb patinet, escúter o monopatí, sempre que no fossin elèctrics. D’aquesta manera, la Festa de la Bicicleta del Vendrell 2019 s’ha adaptat a altres modalitats de mobilitat sostenible que darrerament estan augmentant en el nombre d’usuaris.

La jornada va estar amenitzada musicalment per la banda Brass The Gitano.

Els premis en les diferents categories van ser els següents:

Grup que ve de més lluny, Escola La Parellada de Santa Oliva; Grup més nombrós (no escoles), Els Pastorets del Vendrell; Grup més nombrós, Escola Àngels Garriga, amb 135 participants; Grup més divertit i original, 1r Escola La Parellada de Santa Oliva i 2n Escola Bressol Mestral; Bicicleta més original, El Dibuixant del Penedès; i Carrosses, 1r Els Pastorets, 2n Col·legi Sagrat Cor, 3r Escola Àngels Garriga, 4t Escola Marta Mata i 5è Escola Bressol Mestral.

A la foto adjunta, una imatge de la carrossa dels Pastorets del Vendrell, guanyadora de la 77a Festa de la Bicicleta i que representava el vaixell Mississipi. Des de l’entitat es remarca que les rodes de popa rodaven, atès que estaven connectades amb un pinyó de la bicicleta. A part de la carrossa, hi van participar una trentena de socis de l’entitat.

D’altra banda, es van realitzar diversos actes previs organitzats per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament del Vendrell, el Club Open Natura i l’Agrupació de Cultura Popular L’Embarcada, com la 12a Pedalada nocturna i una gimcana familiar.

També et pot interessar

Comentaris