Si no hi ha pacte, ERC obtindrà l’alcaldia de Sant Cugat Sesgarrigues

03/06/2019 - 11:32h

Aquest matí s’ha fet el sorteig i la moneda ha decidit un canvi de govern al municipi

Després de 20 anys de govern amb majoria socialista tot fa preveure que el municipi de Sant Cugat Sesgarrigues canviarà d’alcalde i de color polític

Aquest matí i davant la jutjessa als mateixos Jutjats de Vilafranca. A banda de Santa Fe del Penedès, a Sant Cugat també hi va haver empat a 267 vots entre els socialistes, sota la marca SC-PM-CP i Esquerra Republicana de Catalunya. La moneda ha dictat que en cas d’empat la llista que serà la més votada és la d’ERC que encapçala Jordi Ferrer i Verge.

El sorteig s’ha fet per l’empat tot i que en aquest cas a Sant Cugat Sesgarrigues a banda dels 6 regidors que tindran en igualtat ERC i PSC hi haurà un setè regidor que serà Oriol Marlès, de la CUP. El sorteig s’ha fet per la possibilitat que el regidor cupaire no donés suport a cap dels dos partits majoritaris i es votés a ell mateix el dia de la investidura de l’Ajuntament. En aquest cas, i si no arribés el partit de la CUP a cap acord amb cap dels dos partits, l’alcaldia serà per ERC i el PSC la perdrà després de 20 anys de govern socialista.

A la fotografia es pot veure la jutgessa amb la moneda a la mà amb l’atenta mirada del cap de llista d’ERC, Jordi Ferrer, a la dreta i al centre de la imatge una representant del partit socialista.

Comentaris