Els Nens del Vendrell estan d’aniversari

Els Nens del Vendrell celebren 93 anys aquest cap de setmana
30/05/2019 - 17:02h

La colla ha programat pel cap de setmana un bon grapat d’actes per commemorar els seus primers 93 anys

Per encarar bé la diada de diumenge, aquest divendres al vespre faran assaig a la plaça Vella i, en acabar, un dj amenitzarà la nit.

DeDissabte, al matí, els Nens se sumen a la festa que celebra l’Agrupació de Cultura Popular L’Embarcada i muntaran la paradeta de marxandatge a la plaça Nova, i a les 11 h del matí celebraran un torneig de bitlles catalanes.

Els actes de diumenge començaran a les 11.30h a l’avinguda de Jaume Carner, on els Nens del Vendrell retran homenatge al Quatre de Vuit de Josep Cañas, monument dedicat als castellers de Catalunya, amb motiu del 50è aniversari de la inauguració el 1969.

En aquell moment, el monument no estava complet, ja que es va anar construint durant els anys posteriors a la seva inauguració i tampoc estava ubicat al mateix espai on es troba ara, sinó al barri marítim de El Francàs. Des del monument, tota la colla anirà en cercavila fins a la plaça Vella on, a les 13 h, celebraran la diada del 93è Aniversari de la colla, acompanyats pels Castellers de Sants i els Castellers de la Vila de Gràcia.

Actuació a Terrassa
Per altra banda, cal comentar que dissabte passat els Nens van actuar a la Diada del Patrimoni a la Seu d’Ègara, a Terrassa, acompanyats dels Castellers de Sabadell i els amfitrions, els Minyons de Terrassa.

Els Nens van començar la jornada amb una td7 amb canvis al tronc i al pom de dalt, molt segura i parada en tot moment, i amb bones mides. Després van fer un 4d7a bastant tranquil i, per acabar la ronda de castells, van completar un 3d7 que no presentava bones mides als pisos superiors, però que es va saber defensar. Per acabar la diada van fer un pd5.

També et pot interessar

Comentaris