Diada del Firal amb sis colles

Els Xicots organitzen per aquest cap de setmana activitats diverses
Judit Benages
30/05/2019 - 16:42h

Els Xicots celebren aquest diumenge al matí a la plaça Milà i Fontanals la diada Memorial Joan Sol, dedicada al president honorífic i membre fundador de la colla

Aquest cap de setmana els Xicots de Vilafranca tenen doblet. Per començar, dissabte a partir de les 17h, duran a terme davant de Cal Noi-Noi, una nova edició de la Pluja d’Enxanetes, que s’allargarà fins a les 20h i durant la qual es realitzaran diverses activitats per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer el fet casteller des d’un vessant més lúdic i generar la curiositat per enfilar-se als castells a nous nens i nenes que vulguin provar-ho amb la colla vermella vilafranquina.

I diumenge és el torn dels castells amb la Diada del Firal, Memorial Joan Sol, dedicada al president honorífic i membre fundador dels Xicots de Vilafranca.

La jornada començarà a les 9 del matí amb unes matinades fins al barri de l’Espirall, a les 10h hi haurà esmorzar popular, al preu de 3 euros, i a les 12h se celebrarà la diada castellera, que enguany comptarà amb un total de sis colles participants: Sant Feliu, Nois de la Torre, Jove de Sitges, Sagrada Família, Castelldefels, i els amfitrions, els Xicots de Vilafranca. Es combinarà la realització de castells simultanis, per fer més àgil la matinal castellera.

Acabada la diada tots aquells castellers i castelleres que vulguin podran fer un dinar de germanor a la mateixa plaça Milà i Fontanals.

També et pot interessar

Comentaris