90 infants de la comarca interpretaran dues cantates

30/05/2019 - 14:55h

L’Espinguet de Vilafranca, El Petit Vailet de la Múnia, La Bombeta màgica de la Ràpita i El Serral de Lavern cantaran dissabte a Cal Bolet

Dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al Teatre Cal Bolet de Vilafranca, 90 cantaires de quatre corals infantils de la comarca (l’Espinguet, de Vilafranca, el Petit Vailet de la Múnia, La Bombeta Màgica de la Ràpita i El Serral de Lavern) oferiran un concert conjunt.

Els cantaires més petits, d’entre 4 i 6 anys, interpretaran la cantata Florinda, la vaca pallassa, mentre que els de 7 a 16 anys cantaran La màquina del temps. Es tracta de dues cantates que els nens i nenes han treballat al llarg del curs i que han interpretat en les darreres setmanes en el marc de les trobades Juguem Cantant i Un pont de Caçons que organitza el Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

La cantata Florinda. La vaca pallassa és de Manel Justícia i els més petits de les quatre corals la van cantar la setmana passada a Vilanova, juntament amb altres corals de la vegueria Penedès. Pel que fa a la Màquina del Temps, l’autor és Arnau Tordera, músic i cantant del grup Obeses i els cantaires ja la van interpretar el passat 18 de maig a l’Auditori de Barcelona junt amb  altres corals de la demarcació de Tarragona.

També et pot interessar

Comentaris