Vilafranca en Comú fa autocritica i lamenta haver perdut un regidor

Imatge d’arxiu de Vilafranca en Comú
30/05/2019 - 10:04h

La formació vilafranquina considera que no han comunicat bé les seves propostes a la ciutadania i que la gent no ha votat en clau municipal

“Els resultats de Vilafranca en Comú no són els esperats, ens hem quedat a 59 vots del segon regidor i la llei d’Hondt ens ha tornat a perjudicar, però hem perdut 500 vots i hem de fer autocrítica”. Així és com ha resumit el cap de llista de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, el paper que ha tingut la formació a les eleccions municipals.


El partit ha agraït a les 1.391 persones que els han votat i posen en valor que ha estat VeC qui ha posat en el debat públic diversos temes com ara la biblioteca, la casa de l’hospitalitat o la ciutat passejable. A partir d’aquí creuen que no han comunicat bé les seves propostes a la ciutadania, també consideren que la població no ha votat en clau municipal i que, a més, els pocs recursos que tenen han condicionat una campanya més modesta que altres partits.


A partir d’aquí, però, VeC es compromet a treballar per defensar el seu programa electoral i, sobretot, lluitar per “un ajuntament de tothom, no només del govern”.


Finalment Arnabat ha lamentat que no hagi estat possible un canvi i la conformació d’un govern d’esquerres, tot i que ha deixat clar que els resultats “permeten diverses majories”. Arnabat, però, ha deixat clar que la seva prioritat era i continua sent “que ni Junts per Vilafranca ni PSC estiguin al govern”.

També et pot interessar

Comentaris