El 9 de juny arriba la cursa d’orientació Lluís Barrera

29/05/2019 - 17:21h

La cursa llarga serà puntuable per la lliga de Curses d’Orientació del Gran Penedès

Aquest any la cursa d’orientació Lluís Barrera, que organitzen conjuntament els Xicots de Vilafranca I l’Esportiu Penedès, complirà la novena edició.
Dimarts es va realitzar la presentació a la seu social de ls Xicots de Vilafranca, a l’acte hi van assistir Carles Adell dels Xicots i Miquel Àngel Salt de l’Esportiu Penedès.
Hi ha una cursa llarga que és puntuable per la Lliga de Curses d’Orientació del Gran Penedès i una de curta infantil-familiar.

Les inscripcions es poden realitzar al web d’esportsform, el preu de la Cursa Llarga son 7€ (9€ el mateix dia de la cursa fins esgotar les places) i la Cursa infantil-familiar de 3€ (4€ el mateix dia de la cursa fins esgotar les places).
Com en edicions anteriors s’organitza un concurs de disseny de cartells per tal de seleccionar el cartell que s’utilitzarà per a fer difusió de la cursa, aquest any el concurs anava dirigit a escoles de primària, instituts de secundària, batxillerat i cicles i escoles d’art. La guanyadora va ser Sandra Florido de l’Institut Milà I Fontanals de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris