Visita comentada a l’exposició de la ceramista Montse Llanas

Avatar
29/05/2019 - 13:12h

Serà diumenge, a les dotze del migdia, on hi exposa una mostra antològica titulada “Fang-Foc-Alè”.

Aquest diumenge, a les 12h, la ceramista vilafranquina Montse Llanas oferirà una visita guiada a la Capella de Sant Joan, on des del 10 de maig hi exposa la mostra antològica “Fang-Foc-Alè”. El recorregut que proposa Llanas s’inicia amb peces ceràmiques de l’any 1987 i finalitza amb obres recents d’aquest 2019.

A cadascuna de les diferents èpoques, la ceramista interpel·la al visitant a prendre consciència del treball ceràmic tenint en compte sempre els elements de la terra, l’aigua, l’aire i el foc. Montse Llanas descriu la ceràmica com a una peça viva, fruit de la terra. També té en compte les imatges ancestrals a les que va associada, el naixement de les civilitzacions, els costums, les tradicions. En un apartat de l’exposició l’artista proposa endinsar-se en el món de l’alfabet, del mot, del significat, també del silenci.

PUBLICITAT

Finalment el darrer projecte de l’artista “Estats” és un homenatge a les funcions cognitives de l’individu, a les emocions, els sentiments, mitjançant els diferents estats. La visita guiada de la mà de l’artista serà una bona oportunitat per conèixer en profunditat els seus processos artístics, les tècniques emprades i el significat de cadascuna de les peces.
L’exposició “Fang-Foc-Alè” es pot visitar a la capella de Sant Joan fins al diumenge 9 de juny, en horari de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenges de 12 a 14h i de 18 a 20h.
La visita programada per aquest diumenge 2 de juny és d’accés lliure i no requereix inscripció prèvia.

També et pot interessar

Comentaris