La pizzeria Piccola obre restaurant al centre de Vilafranca

Judit Benages
23/05/2019 - 19:13h

El restaurant/pizzeria Piccola de Vilafranca ha deixat el petit local situat a la Girada que tenia fins ara i ha decidit obrir un establiment en ple centre de la vila, concretament al carrer del Casal número 1.

El responsable del local, José Luís Martínez, explica que continuen oferint el servei a domicili de pizzeria, però que feia temps que el local de la Girada – que havia obert el 2015- li havia quedat petit i per això ha decidit apostar fort per un restaurant més gran. I sembla que la cosa li funciona d’allò més bé.

El secret? La matèria primera de la pizza i les bones mans de Martínez, que va entrar als 16 anys a la mítica pizzeria Piccola com a pizzer i després ha seguit aquesta trajectòria en altres restaurants.
En la carta podem trobar amanides, pastes i pizzes. Pel que fa a les amanides n’hi ha de cabra, de pollastre, de búfala o la piccola (set verds, tomàquet cherry, ruca, poma, anxoves i salsa cèsar).

PUBLICITAT

Després, en l’apartat de pastes, podem escollir entre penne rigate, tagliatelle, gran tortellini amb quatre formatges, sacs de gorgonzola, ravioloni ricotta di búfala i fulla d’espinacs, girasoli gorgonzola i nous, ravioli boletus, sacs de pera i formatge o provolone. Totes poden anar amb salsa carbonara, cinc formatges, pesto, bolognesa o funghi.

Pel que fa a les pizzes, el client pot escollir entre una trentena d’opcions, des d’una vegetal, passant per la barbacoa, la piccola, la mallorquina, la bolognesa o la carbonara, entre altres.
A més, tenen ofertes de dilluns a dijous per a recollir les pizzes al local i, així, te’n pots emportar tres i et regalen una ampolla de Lambrusco; o comprar tres pizzes i endur-te’n quatre o, dues pizzes i et regalen una coca-cola.

La Piccola obre de dilluns a diumenge de 20 a 23h, els divendres i dissabte de 20 a 23.30h i els dissabtes al migdia també està obert. Tanquen els dimarts.

També et pot interessar

Comentaris