Nou servei de transport urbà des de Torreblanca fins al centre del Vendrell

23/05/2019 - 17:25h

La Xarxa Vendrellenca destaca haver assolit un dels objectius des de la seva creació.

La Xarxa Vendrellenca ha destacat aquest dijous que hagi pogut aconseguir un servei de transport urbà entre la urbanització Torreblanca i els punts neuràlgics del Vendrell. Aquest és un dels objectius cabdals que l’entitat veïnal es va marcar des de la seva creació, atès que Torreblanca no tenia cap servei en aquest sentit.

Dintre d’aquest marc de treball, el portaveu de la Xarxa Vendrellenca, Antonio Garcia, ha recordat que el mes de setembre hi va haver una reunió amb responsables d’Autocars del Penedès, per estudiar solucions per donar un servei de transport a Torreblanca. “Des de l’empresa ens van explicar la possibilitat de donar un servei a la urbanització de tres freqüències diàries, a través de l’aprofitament d’un servei que uneix Roda de Berà amb els punts neuràlgics de Vendrell, de dilluns a divendres durant el període lectiu, sense que per l’Ajuntament suposés un cost econòmic”, ha explicat Antonio Garcia.

Així les coses, la Xarxa va acceptar la proposta i va demanar-ho a la Generalitat, “donat que des de l’Ajuntament de Vendrell no s’ha fet res per resoldre els problemes dels veïns”, diu Garcia. La Generalitat va aprovar el servei dilluns i va entrar en servei dimarts i que des de el dia 21 entrava en funcionament.
Tot i la satisfacció de la Xarxa Vendrellenca pel servei assolit per al període lectiu i que beneficiarà un centenar de veïns dels Masos, “seguirem treballant per aconseguir un servei continuat tota la setmana i durant tot l’any”, clou Garcia.

També et pot interessar

Comentaris