Dilluns començarà l’arranjament del Camí del Romaní del Vendrell

22/05/2019 - 17:17h

Els treballs previstos s’executaran en dues fases.

El Vendrell iniciarà dilluns, 27 de maig, l’arranjament del Camí del Romaní. En una primera fase, s’adequarà el carril de vianants, el qual passarà a tenir una amplada d’un metre i mig. I la previsió és que, a partir del dilluns 3 de juny, s’asfalti la calçada de cinc metres d’ample per al pas de vehicles en doble sentit de circulació.

També s’aprofitarà per resoldre l’acumulació d’aigua a la carretera que connecta el nucli de platja de Santa Salvador amb Calafell, que es produeix en episodis de pluja a l’alçada del camí del Romaní, amb una correcció dels nivells i del pendent per tal que es desaigüi més ràpidament cap al canal que desemboca a la platja.

El termini d’execució de les obres serà de quinze dies, tenen un pressupost de 47.413,77 euros (IVA inclòs) i les realitzarà l’empresa RED DE OBRAS Y ASFALTADOS, S.L.

L’Ajuntament del Vendrell informa la població que caldrà que estigui atenta a les senyalitzacions per les afectacions al trànsit que es puguin produir en aquesta zona mentre es facin les obres.

També et pot interessar

Comentaris