Sopars de tapes a l’Ull de Llebre, ara les nits de divendres i dissabtes

Raül Gallego
Xavi Gonzàlez
22/05/2019 - 10:57h

Després de nou anys el restaurant Ull de Llebre s’ha consolidat plenament com un dels grans referents de la gastronomia baixpenedesenca.

Situat entre mar i muntanya, al bell mig de la comarca, aquest restaurant que dirigeix Josep Pascual, ofereix una cuina que des del primer dia ha mantingut l’essència d’aquells plats tradicionals de cuina catalana.
Una de les novetats del restaurant per als divendres i dissabtes a la nit és l’oferta de tapes a la seva carta. Amb l’arribada del bon temps i l’obertura de la terrassa aquest restaurant planteja la possibilitat de degustar-ne 5 per 20 euros. D’entre les propostes hi trobarem les clàssiques (braves, calamars a la romana, sèpia amb patates i allioli o les croquetes de pernil), però també hi ha les que no es poden deixar de tastar com el Provolone amb torradetes, la coca de sobrassada i brie o la d’escalivada i anxoves, el cap i pota de vedella o el wok de calamars i verduretes. En total una quinzena per triar i remenar.

PUBLICITAT

A l’Ull de Llebre hi trobarem també el menú diari -excepte els dimarts que tanquen- i el de cap de setmana. El primer per 12,50 euros i el segon per 24 euros amb una amplíssima oferta de plats. Del menú diari els plats van canviant diàriament i del de cap de setmana, segons temporada. Però l’Ull de Llebre també ofereix un menú mariner -per taula completa- on per 35 euros es pot degustar una amanida de temporada, calamarsets arrebossats, pop a la gallega, gambetes a l’allet, cloïsses a la donostiarra, arròs a la marinera i les postres a triar amb el pa, la beguda i el cafè inclosos dins el preu. El restaurant també ofereix l’opció del menú vegà per 24 euros i els diumenges també es pot degustar plats típics com el cap i pota amb esmorzars de forquilla.

PUBLICITAT

La carta gastronòmica de l’Ull de Llebre és molt àmplia i tots els plats tenen un denominador comú: qualitat i proximitat. En destaquen les especialitats de la casa com són el bacallà o els diferents arrossos.
Membre de Terra i Taula
L’Ull de Llebre forma part de Terra i Taula, la unió de productors i cuiners del Baix Penedès que treballen en la recerca de la màxima qualitat en els productes i que integren productors, restauradors i pastissers. De fet, Josep Pascual va ser un dels creadors de l’Associació. Aquest restaurant bisbalenc també ofereix menús tancats per a grups.

Ull de llebre

També et pot interessar

Comentaris