Xerrada sobre el TDAH per cloure l’Escola de Mares i Pares del Vendrell

Avatar
21/05/2019 - 18:50h

Tanca el curs del projecte del Pla Educatiu d’Entorn.

Aquest mes de maig finalitza el curs 2018-2019 de L’escola de mares i pares “L’ofici de ser pares” que organitza el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de l’Ajuntament del Vendrell, juntament amb els centres educatius i les AMPA de les escoles del municipi i amb la col·laboració de professionals en diferents àmbits.

Des del mes d’octubre i fins ara al maig s’han dut a terme sessions amb diferents formats i temàtiques. El principal objectiu d’aquestes és donar eines i suport a les famílies a l’hora d’educar els fills i filles, com per exemple: com treballar les emocions i l’autoestima o altres de caràcter legal i de prevenció de conductes de risc.

L’ampli programa de l’escola de pares i mares d’aquest curs s’ha pogut dur a terme gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament amb les xerrades d’interès per a les famílies, segons es destaca des de l’organització.

PUBLICITAT

La cloenda del curs es farà el proper dimecres 29 de maig, a les 18 h, al Centre Cívic L’Estació. En aquest cas s’organitzarà una taula rodona que porta per títol “Què sabem del TDAH?”. Hi participaran diferents professionals relacionats amb aquest trastorn: Maria Jesús Tapia, vicepresidenta de la Federació Catalana de TDAH (FCAFA-TDAH); Marina Magadan, presidenta de l’Associació TDAH APYDA i mare d’un nen amb TDAH; Yolanda Guillo, membre de l’Associació TDAH APYDA; Adela Masana, psiquatra infanto-juvenil i directora de l’Àrea medico-psiquiàtrica de l’escola terapèutica Almagama 7; Imma Martorell, psicòloga especialista en Atenció Precoç-Terapeuta al CDIAP Baix Penedès; Laura Pardo, psicopedagoga i referent de TDAH de l’EAP; i Laia Comas, psicopedagoga i directora de l’EAP. La presentació i moderació de l’acte anirà a càrrec de Laia Mateu, psicòloga especialista en atenció precoç i coordinadora del CDIAP Baix Penedès         

 Les sessions són gratuïtes, obertes a tothom i no és cal inscripció prèvia. Hi haurà servei de guarderia.

També et pot interessar

Comentaris