Torna una nova edició del Tastacontes, aquest dissabte a Vilafranca

21/05/2019 - 14:47h

El centre d’expressió plàstica Zig Zag organitza l’activitat al carrer de la Font, amb 32 il·lustradors.

Com ja es habitual per aquestes dates, el centre d’expressió plàstica Zig Zag organitza el Tastacontes al carrer de la Font, que s’omple de dibuixos i colors amb més d’un centenar de contes escrits pels nens i nenes de totes les escoles de Vilafranca i comarca del Penedès, il·lustrats per una trentena de dibuixants i il·lustradors vinguts d’arreu de Catalunya i també del Penedès. És una oportunitat de poder passejar i viure el procés creatiu de cada il·lustrador en directe a partir de les 17.30h.

Aquest any és recupera la festa al claustre dels Trinitaris, que ja s’havia utilitzat en les primeres edicions i que es va deixar d’utilitzar pel seu estat. Finalment, després de la restauració, es podrà tornar a gaudir. A quarts de vuit hi haurà l’espectacle de titelles a Babel, amb patinet de la companyia la Puntual amb Néstor Navarro, organitzat per Òmnium Cultural.Els il·lustradors participants de l’edició d’enguany són: Montse Fortino, Enrique Molina, Dani Gomez, Eli Ramirez, Pato Mena, Mia Shi, Eduard Barrobés, Fabritzio Bottasso, Nil Serraïma, Maria i Punto, Anna Brú, Esther Osuna, Roser Argemí, Júlia Quintana, Blanca Caminal, Marta Quillez, Mercè Tous, Iolanda Marrasé, Hugo Recober, Esther Bernal, Jordi Porras, Clara Ruiz, Marisa Martínez, Ariadna Sanz, Adrià Navarro, Marc Llopart, Gemma Martínez, Rita Muñoz, Marina Coll, Virginia Donoso, Sara Yanse, i Joan Bricollé.

També hi haurà el tradicional cercavila de capgrossos i gegants fets pels alumnes del centre, i una reproducció del drac de Vilafranca feta per una alumna del Zig Zag. A l’acte hi col·laboren la Llibreria L’Odissea i el servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris