Mor Enric Esteve, molt vinculat a les entitats de Sant Llorenç

21/05/2019 - 11:51h

Entre d’altres, Esteve va ser pregoner de la festa major del municipi.

L’hortonenc Enric Esteve Bonastre, persona molt vinculada al teixit social i cultural de Sant Llorenç d’Hortons, va morir el 12 de maig a l’edat de 80 anys. Diferents representants d’entitats del municipi, van portar en braços el seu fèretre tant a l’entrada com a la sortida de la missa, realitzada a l’Església Parroquial, el 13 de maig.

Entre els nombrosos àmbits als quals va estar vinculat ‘l’Enric de Cal Ton Fuster’ destaca la seva tasca en la junta directiva del Futbol Club Hortonenc. També va fer de pregoner de la Festa Major i d’informador d’activitats municipals, i va col·laborar amb les cavalcades de Reis de Sant Llorenç, amb la Societat Cultural Hortonenca, amb el Grup Sardanista Petúnies i Gladiols, amb el Terrazel i amb la companyia de teatre de l’Església Parroquial,  entre altres.

L’Ajuntament de Sant Llorenç vol expressar el condol, afecte i solidaritat a la família, amistats i al teixit associatiu i cultural de la vila, ja que la seva dedicació altruista i el seu compromís amb les entitats de Sant Llorenç fan que aquesta sigui una pèrdua sentida per tot el municipi.

Comentaris