L’actriu i escriptora Estel Solé serà l’encarregada de dirigir la subhasta de Firart

21/05/2019 - 10:17h

Com és habitual l’acte serà l’1 de setembre al pati de l’escola Estalella Graells de Vilafranca.

L’actriu, dramaturga, poeta i productora, Estel Solé serà l’encarregada de dirigir la subhasta de Firart que tindrà lloc l’1 de setembre al pati de l’escola Estalella Graells.
Com a actriu, Solé ha treballat en teatre, cinema i televisió i també com a docent impartint classes d’escriptura creativa i ha fet de reportera i presentadora de televisió i de productora teatral. Actualment escriu al suplement cultural Ara Play del Diari Ara i setmanalment fa una secció al programa No ho sé de RAC1. Produeix esdeveniments culturals, fa de moderadora i presentadora en debats i actes institucionals i treballa al departament de Nous Continguts de Bitò Produccions.

Animals de companyia (Editorial Comanegra), és la seva primera dramatúrgia. La peça es va estrenar l’any 2012 en una casa particular de Barcelona i va estar-se representant durant dos anys per més de 100 cases particulars d’arreu de Catalunya. L’any 2014 la peça va fer una gira internacional (Mèxic, Santo Domingo, Guatemala, El Salvador) i posteriorment, es va estrenar al Club Capitol de Barcelona on hi va fer dues temporades. En el camp de la narrativa ha publicat la novel·la Si no puc volar (Editorial Rosa dels vents) que ja compta amb quatre edicions. Compta també amb dos llibres de poesia Dones que somiaven ser altres dones (Edicions Galerada)-Premi Amadeu Oller 2011- i Si uneixes tot els punts (Edicions Galerada), obra exhaurida.

També et pot interessar

Comentaris