El PP de Vilafranca demanda l’Ajuntament pel retrat del Rei

21/05/2019 - 10:16h

Els populars van demanar fa 3 mesos que es col·loqués el retrat en un lloc preferent de la sala de plens, així com també les banderes d’Espanya i de Catalunya

El grup municipal del PP de Vilafranca presentarà dijous una demanda contra l’Ajuntament de Vilafranca contra la desestimació per silenci administratiu després d’una petició que els populars van fer fa tres mesos de col·locar el retrat del Rei en un lloc preferent de la sala de plens, així com les banderes d’Espanya i de Catalunya, tant al saló de sessions com en els despatxos dels edificis municipals.

En la petició també demanaven que es posés  la bandera d’Espanya a l’exterior i en un lloc preferent a l’interior dels edificis municipals i a la retirada de les estelades dels espais públics municipals i als fanals del municipi.

El cap de llista del PP, Miquel Tarrada, ha explicat que, a més, el 25 de juny presentaran una nova demanda si el govern torna a mostrar el llaç groc de la façana del consistori i també si els posen en altres llocs públics del municipi. Segons Tarrada no els sorprendria que així fos “ja que només el van tapar, no el van treure i, per tant, s’intueix voluntat de tornar-lo a ensenyar”. El cap de llista assegura que el que volen és que el govern “compleixi la llei de símbols i també la de neutralitat en espais públics”.

Finalment el PP ha presentat també aquesta setmana els membres de la candidatura per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. Es tracta de 13 homes i 11 homes, vuit dels quals són noves incorporacions respecte a les anteriors municipals. El número dos és l’actual regidor Josep Ramon, seguit per Jordi Bové, Maria José Lou, Adelina Muñoz, Xavier Estopiña, Enrique Villanueva, Maria del Pilar Sánchez, Maria Rosa Rodríguez i Vicenta Cabado. Tanca la llista José Maria Arroyo, qui va ser cap de línea de Rodalies de Sant Sadurní-Vilafranca-Santa Margarida i els Monjos i també secretari del PP de la junta local de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris