Pere Regull es compromet a millorar l’estat dels carrers de Vilafranca

20/05/2019 - 16:13h

L’alcalde de Vilafranca assegura també que lluitaran per ampliar les connexions de tren i autobús entre Vilafranca, Barcelona i Tarragona

Pere Regull, alcalde i cap de llista de Junts per Vilafranca, ha comparegut aquest dilluns al matí davant dels periodistes acompanyat d’altres membres de la llista electoral per explicar que Vilafranca disposarà de més recursos per continuar millorant l’estat i el manteniment dels carrers, places i parcs. Regull també ha afegit que reforçarà l’eficiència de l’enllumenat de carrers per a una major seguretat a la vila “substituint les lluminàries antigues per leds”.

En matèria de transport, Junts per Vilafranca es compromet a lluitar per renovar la qualitat i la comoditat del servei del bus exprés Vilafranca-Barcelona. “No pot ser que la gent hagi d’anar dreta”, ha declarat l’alcaldable. La llista electoral es compromet a ampliar la freqüència de les línies d’autobusos i trens que uneixin Vilafranca i Barcelona, a més d’implementar la connectivitat amb la UAB-Bellaterra i la ciutat de Tarragona.

“La millora del transport públic sempre ha estat prioritària per a nosaltres, i volem seguir treballant per aconseguir-ho”, ha expressat Pere Regull. En aquest sentit, “les converses amb ADIF són fluïdes i hi ha moltes possibilitats que aviat signem un nou conveni amb millores”, ha explicat el candidat en referència a la reunió que es va establir amb el director general d’ADIF la setmana passada. Algunes d’aquestes millores són, per exemple, la remodelació de l’estació de Rodalies.

Un dels punts del programa electoral de Junts per Vilafranca en matèria d’urbanisme és continuar millorant els espais públics, rotondes i voreres. Alguns exemples són les urbanitzacions de la Rambla de la Girada i de l’avinguda de Catalunya, dues vies que han quedat malmeses per causes externes. Una altra de les propostes del partit és la finalització de les obres de la llosa del carrer Comerç, que suposarà “un pulmó verd importantíssim”, assegura l’alcaldable, ja que comptarà amb una extensió de 10 hectàrees de passeig, amb zones verdes i un carril bici.

Vilafranca ha ampliat fins a 500 les places d’aparcament gratuïtes en l’última legislatura. “Era un compromís electoral i l’hem complert”, ha assegurat l’alcaldable, afegint que “ara ens comprometem a fer-ne més prioritzant, en tot moment, les places per a veïns i veïnes”. D’aquesta manera, els aparcaments de pagament se situaran exclusivament a les zones comercials de la vila. En aquest sentit, Pere Regull ha expressat que la via pública sempre ha estat una prioritat i, per aquest motiu, “destinarem gran part dels ingressos que ha rebut l’Ajuntament per millorar-la”, ha conclòs.

També et pot interessar

Comentaris