L’obra Social “La Caixa” fa un donatiu de 6.000 € a benefici d’Ampert

20/05/2019 - 10:17h

L’import es destinarà al servei de transport diari de malalts oncològics

Dijous passat, Ampert va rebre de l’Obra Social “La Caixa” un donatiu per un import de 6.000 €, per a recolzar i donar continuïtat al projecte de transport i acompanyament que ofereix l’associació.

L’acte va tenir lloc a l’oficina store de Vilafranca i va comptar amb l’assistència de Marc Palau Villagrasa (Director de l’àrea de negoci de l’Alt Penedès), Jonatan Romero Muñoz (Director oficina store Vilafranca), David Sabaté Aribau (Director comercial oficina store Vilafranca), i Gemma Sivill i Joan Ríos membres de la junta d’Ampert.

Amb la signatura d’aquesta col·laboració de l’Obra Social “La Caixa”, Ampert destinarà aquest import al servei de transport diari de malalts oncològics de l’Alt Penedès que reben tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

Des d’Ampert és pretén promocionar i col·laborar en accions de benestar social de serveis assistencials, amb especial atenció a col·lectius o a persones amb dificultat per les seves malalties i l ‘Obra Social “La Caixa” hi destina 6.000 €.

També et pot interessar

Comentaris