Diada castellera de Fires de Maig amb llum i ombres

20/05/2019 - 10:03h

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3d9f, però no poden amb el 4d9f, i els Xicots estrenen el primer 4d8 de la temporada

Vilafranca va viure diumenge una diada amb llums i ombres per als Castellers de Vilafranca, que van poder descarregar el primer 3d9f de la temporada, però no van poder amb el 4d9f, del qual van fer un peu desmuntat i dos intents desmuntats. Els verds no van tenir un bon dia i tampoc van poder amb la torre de set, que van desmuntar per indecisió de la canalla.

En primera ronda els verds van tirar amunt a a la primera el 3d9f, que va pujar lent però que l’experiència va fer que poguessin descarregar tot i haver-lo de treballar força ja que s’anava desfigurant lleugerament. A partir d’aquí, però, les coses no van anar com Toni Bach esperava.  En la segona i tercera ronda van haver de desmuntar fins a dues ocasions el 4d9f, que anava ple de gent nova sobretot en pisos superiors.

Van tancar les rondes de castells amb un 4d8 i, seguidament, van desmuntar la torre de 7 per dubtes de la cassoleta, que ja va començar a pujar sense veure-ho gens clar. El cap de colla, Toni Bach, va decidir descartar el pilar de 6, donant per tancada l’actuació amb dos castells completats: el 3d9f i el 4d8.

La diada va anar molt millor per als Xicots de Vilafranca, que van descarregar tota la gamma de castells que portaven a la butxaca. Van obrir la jornada amb un lleuger 5d7 per, en segona ronda, encarar el 4d8, que es va convertir en el primer de la temporada. Van tancar la seva actuació amb l’estrena també del 4d7a, que va donar molt bones sensacions de cara al futur.

 

També et pot interessar

Comentaris