Aquest cap de setmana se celebra la primera edició del Visionarium Art

17/05/2019 - 12:17h

Els voltants del Mas de la Riera de Pontons acollirà un esdeveniment a l’entorn de l’art visionari.

Aquest cap de setmana els voltants del Mas de la Riera, un espai envoltat de natura entre Torrelles de Foix i Pontons, acollirà la primera edició del Visionarium Art Evolution Festival, un esdeveniment on artistes, decoradors i creadors vinguts d’arreu del món, crearan, realitzaran exhibicions i ensenyaran l’art visionari, un art que engloba disciplines com l’art digital, la pintura tradicional sobre llenç, les instal·lacions, les escultures, el vídeo, el so, els hologrames o fins i tot la realitat virtual.

Durant els tres dies s’impartiran una llarga llista de tallers d’art i tècniques però també conferències d’art o també presentacions de programes d’estudis anuals de diferents escoles d’art i acadèmies.
Avui, a partir de les 10 del matí, s’han convidat periodistes, galeristes, agents culturals, o professionals del món de l’art, com també els alumnes de l’escola d’Art Arsenal de Vilafranca i de l’Institut Milà i Fontanals. Els horaris, tant de dissabte com diumenge seran de 10 a 23 hores i el preu de l’entrada serà de 25 euros al dia o de 90 pels tres dies i es poden adquirir a la pàgina https://www.visionariumartfestival.com, on també es poden consultar tots els tallers que hi haurà disponibles i tota la informació al voltant del festival. Des de l’organització també s’ha explicat que hi haurà un espai per poder acampar amb tenda de campanya o estacionar amb autocaravana. Avui com demà, en horari de 20 a 23 hores, hi haurà concerts de música en viu tots seguint una línia de música instrumental, ètnica o d’ambient.

També et pot interessar

Comentaris