La millora del camí de Plana de les Torres es retarda uns dies

16/05/2019 - 11:00h

L’alcalde de Torrelles, Sergi Vallès, diu que la decisió hagi estat per “motius polítics”, fet que neguen des de la Diputació

La reparació i millora del camí de Plana de les Torres, a Torrelles de Foix, que la Diputació de Barcelona havia d’iniciar ahir, ha estat ajornada per a després de les eleccions municipals. La notícia ha caigut com un gerro d’aigua freda al municipi i el mateix alcalde, Sergi Vallès, ha lamentat el fet. Pel batlle torrellenc el més preocupant de tot han estat els motius. “La resposta dels tècnics de la Diputació ha estat que l’aturada de l’inici de les obres ha estat per motius polítics i pel fet que les eleccions municipals estan a una setmana vista”. Vallès qualifica de “molt preocupant” el fet de prendre una decisió perquè “la Diputació està al servei de la gent i els ajuntaments, no d’uns colors”.

Precisament el 3d8 s’ha posat en contacte amb el diputat delegat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, el republicà Jordi Fàbrega que ha negat les afirmacions de Vallès explicant que les obres s’iniciaran els propers dies, “nosaltres seguim el procediment administratiu normal com qualsevol altre obra. Estem pendents de fer l’acta d’inici d’obres i l’acta de recepció que procedeix i iniciarem les obres en breu. Per cap motiu hem parat el procediment administratiu que pertoca en qualsevol obra que la Diputació realitza”.
El 29 d’abril passat la Diputació de Barcelona feia públic el projecte de reparació del camí Plana de les Torres que va ser utilitzat durant les obres de millora dels revolts a la carretera BV-2122 entre Pontons i Torrelles de Foix, com a itinerari alternatiu i que va quedar molt malmesa i que va generar moltes queixes entre els veïns. El projecte té un pressupost de 40.236 euros i un termini d’execució d’un mes. Aquest dijous, els tècnics de l’Ajuntament de Torrelles havien de senyalitzar les obres però van rebre l’avís que les obres no començaven fins d’aquí uns dies.

També et pot interessar

Comentaris