Exhaurides les entrades per a l’obra A.K.A. de Flyhard Produccions

15/05/2019 - 17:13h

Nominada als Premis Max, ha estat l’espectacle multipremiat de la temporada

Aquest divendres, a les 20.30 hores, arriba al Teatre Cal Bolet, A.K.A. (Also known as) l’obra revelació de la temporada del dramaturg Daniel J. Meyer, dirigida per Montse Rodríguez Clusella, i producció de la Sala Flyhard.
A.K.A. ens mostra un adolescent que trontolla i es planteja la seva identitat i les seves arrels des dels ulls dels altres, un personatge esplèndidament interpretat per Albert Salazar.

L’amor juvenil, l’adopció i el racisme conviuen en aquesta història sobre un noi com qualsevol altre. Un muntatge magnètic que atrapa els joves i també els adults. “Carlos, em dic Carlos. Tinc 15 anys, o 16…. Vaig a cole, m’avorreixo; quedo al parc amb els col·legues; ballo hip-hop… i un dia conec la Clàudia i… màgia”. Guanyador del Premi TB de la temporada 2017-2018 en les categories de Millor espectacle de petit format, Millor direcció i Millor text original; als premis Butaca 2018 va guanyar el Premi al millor espectacle de Petit format, millor actor protagonista per Albert Salazar, millor direcció per Montse Rodríguez Clusella i millor text.
L’obra és finalista del Premi BBVA de Teatre i està nominada als Premis Max.

També et pot interessar

Comentaris